Engelen & gidsen healing

Een bijzonder positief effect

Ik heb de opleiding Engelen en Gidsen tot de vijfde graad Master afgerond, in eerste instantie meer voor eigen bewustwording. Gaandeweg leerde ik om healings te geven. Deze energie is zo zuiver en zo prachtig en komt vanuit de De Bron van het witte licht en liefde uit het universum. Dit heeft een diepgaande transformerende werking op ons, het is prachtig om te zien wat er met mensen gebeurd. Ons trillingsgetal wordt verhoogd en dat betekent een bijzonder positief effect.

Alles heeft energie, wij, de natuur, plaatsen waar wij komen, ons voedsel etcetera. Wij zijn allemaal verbonden met elkaar op energetisch niveau en karmisch niveau. Er wordt gewerkt vanuit het witte licht en er wordt sterk samen gewerkt met de engelen, hogere lichtwezens en opgestegen meesters. De healings is uiterst effectief bij problemen uit heden het verleden te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen uit het verleden worden opgelost. De healing werkt op fysieke, emotionele en geestelijke aspecten.

Neem eens een Healing en voel en zie wat het voor je doet. Je kunt oude patronen soms zien en bewust worden. Of je kunt je eigen gids soms ontmoeten.

Ook kun je bij mij de de Opleiding doen 1e t/m 5e graad Engelen en Aartsengelen Healing

Inhoud opleiding Master Engelen en Aartsengelen Healing

In de eerste graad van Engelen en Aartsengelen Healing / Angels and Archangels Healing leer je een spirituele zuiveringstechniek die je kunt inzetten om emoties te healen en om bv een ruimte te zuiveren.

Er wordt een meditatie gedaan om oude emoties die zich hebben vastgezet in de aura en het lichaam te zuiveren zodat je gelukkiger kunt zijn zonder oude ballast.

In de tweede graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels maak je kennis met de Engelen en hun energie. Via inwijding wordt het contact met de Engelen vergroot. Je leert het geven van een healing met Engelen.
Je gaat in een oefening Engelen plaatsen bij je voorouders, zodat je voorouder lijn geheeld wordt. Dit heeft onder andere als effect dat je oude familie patronen beter kunt loslaten.

CONTACT MAKEN MET JE GIDS

“Deze cursus staat op zichzelf en kan ook gedaan worden door mensen die niet de andere graden van de Engelen en Aartsengelen Healing volgen.”

In de derde graad van de Engelen en Aartsengelen Healing Healing/Angels and Archangels Healing leer je via een geleide meditatie in contact te komen met je persoonlijke Gids. Je leert communiceren met hem of haar. Je gids is altijd bij je en zal alles doen om je te helpen in je leven. Als je in direct contact kunt treden met je Gids zul je merken dat je gemakkelijker in het leven komt te staan.
Voor deze graad zijn geen inwijdingen nodig.

De vierde graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels and Archangels houdt een kennismaking met diverse Aartsengelen in. Je leert wat iedere Aartsengel zijn taak is en waarmee hij je kan helpen. Er worden 16 Aartsengelen besproken.
Er zijn diverse meditaties waarbij je bv Gabriel kunt benaderen om je te helpen jouw waarheid te spreken of Rafael om lichamelijke gezondheid te vragen.
Je krijgt een inwijding in de energie van de Aartsengelen.
Je leert ook een healing te geven met de energie van de Aartsengelen.
Er wordt gewerkt met de volgende Aartsengelen:

Dit is de Master graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels and Archangels Healing. Dat betekent dat je na het volgen van deze graad “alle” kennis hebt en ook zelf cursussen kunt gaan geven. Dat hoeft echter niet, je kunt de vijfde cursus ook gewoon voor je eigen persoonlijke bewustwordingsproces gebruiken.
Je krijgt je eigen Persoonlijke Engelen Team. Dit team kun je voor diverse healingen inzetten en het ondersteunt jou op je levenspad. Je gaat een persoonlijke band met ze aan. Zij zullen jou ondersteunen.
Je gaat leren hoe je een healing op afstand geeft. Als laatste leer je een inwijding te geven in de Engelen en Aartsengelen Healing.

De cursus kan per onderdeel worden gevolgd. Ieder onderdeel duurt ongeveer 2 tot 3 uur. De kosten per onderdeel zijn 120 Euro.

Master in Engelen/Aartsengelen Healing met als specialisatie een opleiding als Engelen Medium en Hart chakra Coherentie.

Mail of App mij als je dit wilt gaan doen dan kan ik tijd voor je reserveren. Het zal je leven verdiepen en je zult bewuster worden.

Per onderdeel ontvang je een Certificaat.

Afspraak maken