Etherische olie

Wat is het

Via Praktijk Yannu kun je met korting de allerbeste etherische therapeutische olie kopen aangezien ik distributeur ben en enorme fan ben. Wat is etherische olie? Etherische oliën zijn zeer complexe mengsels van meestal meer dan 100 verschillende moleculen die bijna allemaal in de plant ontstaan via secundaire stofwisselingsprocessen. Deze moleculen zijn biologisch actief en geven de plant geur, smaak met therapeutische karakteristieken.

De plantages/boerderijen van bloemen, planten, schorsen en zaden staan over de hele wereld en worden streng gecontroleerd. Veel van deze oliën zijn oraal in te nemen (let op: de meeste etherische oliën zijn gefractioneerd, dit betekent dat er stoffen aan toe gevoegd zijn of uit gehaald en kan gevaarlijk zijn deze in te nemen) evenals te vernevelen en op te smeren op de huid. Zij werken op ons gemoed, bij fysieke klachten, spanningen en hebben ook een spiritueel aspect. Etherische oliën worden gebruikt in de sport, in de zorg, bij kinderen en ook steeds meer op kantoor, en thuis. En dat is niet voor niets ;-).

De olie is kostbaar en dat heeft te maken met het destillatie proces en de hoeveelheid planten die nodig is om etherische olie (lees: DNA van de plant) te destilleren. Tussen de 50-500 kg is vaak nodig voor 1 liter olie.

RC olie

RC olie bestaat uit een mix van o.a. Eucalyptus, Cypress, Pine, Lavender.
Goed voor concentratie en bij geestelijke uitputting. Zorgt voor optimisme. Ondersteuning luchtwegen.

15ml 33,23

Lemon olie

Lemon Olie: stimulans afweer, verlicht pijn aan de keel, geeft focus, verkwikkend.

15ml 16,-

Frankincense/wierrook olie

Frankincense/wierrook olie: ontspant bij stress, angst, nervositeit. Verbetert gemoedstoestand vermindert paniek. Zeer geschikt bij yoga en meditatie.

5ml 42,-

Peppermint

Peppermint: focus en energie. Maakt alert, tegen misselijkheid, versterkt ademhalingssysteem, verlicht hoofdpijnklachten.

15ml 32,-

Stress Away

Stress Away: mix van o.a. Cedarwood, Lime, Vanilla. De naam zegt het al, stress verminderen. Stimulans voor slaap. Verzorgt de huid. Een heerlijke zachte geur.

15ml 42,-

Thieves

Thieves: een mix van o.a. rozemarijn, kaneel, citroen, kruidnagel. Versterkt het immuunsysteem bij verkoudheid, helpt lucht te reinigen. Bevordert het lymfesysteem. Gevoel van welbehagen en helpt woede los te laten. Een topper!

15ml 42,-

Bergamot

Bergamot: denk aan de geur van Earl Grey thee.

15ml 39,-

Basil

15ml 36,-

Dewdrop Diffuser

Dewdrop Diffuser: Een prachtige sterke diffuser. Van medisch plastic en daardoor duurzaam. 3-5 verneveluren.

15ml 89,-

Nu bestellen

Wilt u nu uw etherische olie bestellen, dan kan dat. Klik op de Bestelling plaatsen knop en vul uw bestelling in.

Maandtopper

Lavender young living yannu

Lavendel olie
Kalmerende en rustgevende eigenschappen, maar ook bij jeuk en na de insectenbeet, zonnebrand en in crèmes te gebruiken.

15 ml €   35,-

Betaling

Je kunt bij mij contant betalen, pinnen of met een tikkie.

Massagepraktijk Yannu Uithoorn