Ben je op zoek naar een goede sportmassage in De Kwakel?

Voor het herstel van spieren en lichaam

Ben je op zoek naar een goede sportmassage in De Kwakel? Via Mijdrecht met de oude N201 ben in zeer korte tijd in Uithoorn.

Sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Je bevordert daarmee het herstel van je spieren en lichaam.

Waarom een sportmassage?

Een sportmassage is geschikt voor iedereen, die een sport beoefend. Doorgaans geef ik deze voor of na een flinke sportieve inspanning. Een sportmassage kan blessures helpen te voorkomen en zorgt voor een sneller herstel. De massage wordt per persoon aangepast naar jouw situatie. Ben jij een fietser? Dan concentreer ik mij op je bovenbenen en kuiten,. Ben je een hardloper? Dan zullen het eerder je hamstrings en je onderbenen zijn. Zo is elke behandeling een stukje maatwerk.

Een stevige massage

Als ik je een sportmassage geef, dan wordt je stevig door mij gemasseerd. Dit om knopen uit je spieren te halen of het bindweefsel losser te maken. Dit kan soms wat onprettiger aanvoelen. Je lichaam geeft namelijk aan dat er iets niet goed zit. Natuurlijk hou ik goed in de gaten of de massage niet te intens wordt. Voordat de massage begint bespreken we sowieso waar de focus van de massage op moet komen te liggen.

Rittenkaart

Ik heb ook een 5-rittenkaart. Vijf maal een sport, stilte of ontspanningsmassage.

5 x 55 minuten 310,-

Afspraak maken

Let op!

Sporten is in Nederland zeer populair. Steeds vaker gaan we grotere sportieve uitdagingen aan. Je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. Ik kan je daar bij helpen.