Peace & Calm Lavender / Joy Orange Massage

Even je verstand helemaal op nul en helemaal zen worden

Als je even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, dan raadt ik een Peace & Calm Massage aan. Met deze massage komt je mind helemaal tot rust is het stil en klinkt er alleen zachte achtergrondmuziek. Alles los laten en je volledig richten op het voelen zonder iets te zeggen. Ik masseer jou en jij kan volledig tot rust komen, en ik gebruik top kwaliteit Calm Lavendel of Joy Sinaasappel etherische olie. Zonder dat je iets hoeft te zeggen. Hoe rustgevend is dat?

Etherische top kwaliteit Lavender of Orange olie

Je kunt kiezen uit een van top kwaliteit etherische Calm Lavender of Joy Orange olie tijdens de massage. Joy Orange zorgt voor een stimulans van de 2e Chakra, de sacrale of heiligbeen chakra. Een Chakra is een energiewiel, de 2e chakra gaat over vreugde en schoonheid in het leven. Ga je voor Calm Lavender dan stimuleer je het 6e en 7e chakra. Deze hebben te maken met het helder kunnen zien en je intuïtie en kalmeert het zenuwstelsel.

Na de massage drink je een kopje thee en ga je, zo relaxed als op een zwevend tapijt, weer naar huis.

Afspraak maken

Let op!

Ik werk in blokken van 45-60 en 75 min. Tot de massage hoort ook het maken van een nieuwe afspraak, het afrekenen of het drinken van een kopje thee en dat vergt zomaar een min of 5. Daarna wordt de ruimte gelucht en schoongemaakt. Zorg dat je op tijd bent, niet te vroeg en niet te laat bij voorkeur. Ik heb namelijk geen wachtruimte. Voor mensen die slecht ter been zijn, weet dat je bij mij een trap op en af moet.

Extra toeslag

Bij sommige massages die ik doe, worden essentiële oliën gebruikt. Daar deze natuurlijke oliën vrij kostbaar zijn, wordt er een extra toeslag berekend afhankelijk van de gebruikte olie.