Een afspraak maken

...voor een Shiatsu behandeling, Massage of een Reading of Healing?

Dat gaat heel eenvoudig bij Praktijk Yannu in Uithoorn. Start met het selecteren van de soort behandeling of spirituele sessie. Kies vervolgens in de kalender een datum en een beschikbaar tijdstip op deze dag. Bevestig de gekozen datum en tijd en vul vervolgens uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in en druk op de knop Afspraak afronden. 72 uur van te voren ontvang je een link en kun je desgewenst je afspraak nog verplaatsen. Zeg wel 48 uur van te voren af anders moet Ellen helaas het bedrag in rekening brengen.

[appointfox-appointment]

Meerdere afspraken

Het is mogelijk om meerdere afspraken in 1 keer bij Ellen in te plannen. Klik na je eerste keuze, gewoon weer in de kalender op een gewenste datum en het tijdstip. Je ziet ook deze keuze onder de kalender verschijnen. Je kunt dit tot een maximum van 4 afspraken herhalen.

Zorgverzekeraar

Een Iokia Shiatsu therapie wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Het is goed om dit vooraf even bij je eigen zorgverzekeraar te controleren.

Afzeggen afspraak?

Een afspraak afzeggen kan, mits dit tenminste 48 uur van tevoren gebeurt. Bij geen of een te late afmelding, moet ik helaas de behandeling in rekening brengen.

Betaling

Je kunt bij mij alleen betalen met pin.

pin