Een afspraak maken

...voor een massage?

Dat gaat heel eenvoudig bij Massagepraktijk Yannu in Uithoorn. Start met het selecteren van de soort massage. Kies vervolgens in de kalender een datum en een beschikbaar tijdstip op deze dag. Bevestig de gekozen datum en tijd en vul vervolgens uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in en druk op de knop Afspraak afronden.

In de maanden juni, juli en augustus ben ik op een andere locatie aan het werk vanwege verbouwingswerkzaamheden aan de praktijk. Je kunt online gewoon inboeken maar weet dat ik dan werk op locatie: Blokland 28, Nieuwveen (Hoeve Kazan) route: https://www.google.com/maps/dir//52.2118602,4.7821749/@52.211768,4.781904,14z?hl=nl

Meerdere afspraken

Het is mogelijk om meerdere afspraken in 1 keer bij Ellen in te plannen. Klik na je eerste keuze, gewoon weer in de kalender op een gewenste datum en het tijdstip. Je ziet ook deze keuze onder de kalender verschijnen. Je kunt dit tot een maximum van 4 afspraken herhalen.

Zorgverzekeraar

Een Iokia Shiatsu therapie wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Het is goed om dit vooraf even bij je eigen zorgverzekeraar te controleren.

Afzeggen afspraak?

Een afspraak afzeggen kan, mits dit tenminste 24 uur van tevoren gebeurt. Bij geen of een te late afmelding, moet ik helaas de behandeling in rekening brengen.

Betaling

Je kunt bij mij contact betalen, pinnen of met een tikkie.

Massagepraktijk Yannu Uithoorn