Tarieven

Massagepraktijk Yannu

Hieronder een overzicht van mijn tarieven voor 2023. Wees je ervan bewust dat alleen de Shiatsu Therapie wordt vergoed door de verzekering, de overige diensten en massages komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Shiatsu Therapie of Ayurveda of Aromatherapie of Chakra Rug Massage

Tarieven voor alle behandelingen per 1 februari 2023:

60 minuten ( 1e afspraak shiatsu is altijd met intake) 88,-
45 minuten 66,-
30 minuten 44,-

Engelen en gidsen Healing en Reading / Of kies alleen een Reading.

Wil je een Engelencursus dan moet je Ellen even mailen zodat we een dagdeel kunnen inplannen. Deze bestaat uit 5 niveaus. Je leert Healings geven en wordt ingewijd in de Engelen energie. Je kunt jezelf, anderen of andere wezens healings geven.

duurt tussen de 1 en 1,5 uur

wil je alleen een reading dan betaal je € 88,-

Je ontvang een energiebehandeling en uitgebreide kaartlegging. Van te voren stem ik mij af op jouw ziel en ontvang ik een boodschap die belangrijk is voor jou. Een zeer positief effect. 111,-

Chakra Healing Balancing Sessie

Chakra Healing Balancing Sessie met Kristallen, Essentiële olie & mooie Kaartlegging

Zeer uitgebreide sessie waar je veel krijgt!

122-

duurt ongeveer de 1,5 uur of langer

Betaling

Je kunt bij mij alleen betalen met pin.

pin

Cadeaubon

Wees origineel, geef een massage cadeau!

Bij massagepraktijk Yannu kun je ook cadeaubonnen aanschaffen, waarvan je zelf de waarde kan bepalen. Het is handig om rekening te houden met het tarief en de duur van de massage, die je wilt geven. Natuurlijk pak ik de cadeaubon mooi voor je in.

Extra toeslag

Bij sommige massages die ik doe, worden essentiële oliën gebruikt. Daar deze natuurlijke oliën vrij kostbaar zijn, wordt er een extra toeslag berekend afhankelijk van de gebruikte olie.

Zorgverzekeraar

Een Iokia Shiatsu therapie wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Het is goed om dit vooraf even bij je eigen zorgverzekeraar te controleren.