Over Ellen

Meer over mij

Al ruim 10 jaar werk ik als masseur en shiatsu therapeut, maar ook als stoelmasseur en sinds een paar jaar als yogadocent. Ik voel mij gezegend mensen te mogen begeleiden en te helpen om te helen en ze (deels) van hun klachten af te helpen en/of verlichting te bieden. Belangrijk vind ik dat ze zich welkom en op hun gemak bij mij voelen en vertrouwt. Anders gaat het niet werken. Ik zal je benaderen als een vriend(in).

Sinds dit jaar ben ik aan het werk met 100% pure etherische olien. Ze kunnen voor veel klachten worden ingezet. Bijvoorbeeld als je niet makkelijk in slaap valt, last van pollen hebt, spanningshoofdpijn, spierpijn of pijnlijke spieren in allerlei vormen, depressieve gevoelens hebt, stress en spanningen hebt. De lijst is oneindig er is wel een ondersteunende olie voor. Reuze enthousiast ben ik dus.

Jaren voor dit pad ben ik op zoek geweest naar mijn Ikigai, mijn ding. Op kantoor kon ik deze gedrevenheid niet vinden.

Ik ben leergierig en continue op zoek naar zingeving in mijn werk en daarbuiten. Ik hou van puur, eerlijk, betrouwbaar en spontaan.

“MISSION STATEMENT ELLEN”

Vanuit empathie & veiligheid anderen in hun kracht zetten en leren “zelf” de keuzes te maken in het leven en authentiek te zijn. En zo hun bewustzijn/spiritualiteit te ontplooien.

Massagepraktijk Yannu Uithoorn