Over Ellen

Wie is het gezicht achter Massagepraktijk Yannu?

Al ruim 13 jaar werk ik als Massage en Shiatsu Therapeut, daarnaast geef ik healings en readings voor degene die zich aangetrokken voelen tot de spirituele wereld. Al op zeer jonge leeftijd ben ik door het spirituele aangetrokken en wist ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik wil mensen helpen op emotioneel, geestelijk en fysiek vlak te genezen. Ik heb een opleiding gedaan voor Intuïtieve ontwikkeling om als hooggevoelige vrouw anderen beter te kunnen helpen. Daarnaast heb ik het basisjaar Astrologie en het eerste jaar vakopleiding Astrologie gedaan en Symbolen Tarot Cursus. Alles kan gecombineerd worden. Thans doe ik een opleiding Mediumschap. Het spirituele stuk zie ik als “heilig” en zo benader ik het ook.

Ik voel mij gezegend mensen te mogen begeleiden en te helpen om te helen en ze (deels) van hun klachten af te helpen en/of verlichting te bieden. Belangrijk vind ik dat ze zich welkom en op hun gemak bij mij voelen en vertrouwt. Anders gaat het niet werken. Ik zal je benaderen als een vriend(in).

Sinds 5 jaar ben ik aan het werk met 100% pure etherische oliën. Ze kunnen voor veel klachten worden ingezet. Bijvoorbeeld als je niet makkelijk in slaap valt, last van pollen hebt, spanningshoofdpijn, spierpijn of pijnlijke spieren in allerlei vormen, depressieve gevoelens hebt, stress en spanningen hebt. De lijst is oneindig er is wel een ondersteunende olie voor. Reuze enthousiast ben ik dus.

Jaren voor dit pad ben ik op zoek geweest naar mijn Ikigai, mijn ding. Op kantoor kon ik deze gedrevenheid niet vinden.

Ik ben leergierig en continue op zoek naar zingeving in mijn werk en daarbuiten. Ik hou van puur, eerlijk, betrouwbaar en spontaan.

“MISSION STATEMENT ELLEN”

Vanuit empathie & veiligheid anderen in hun kracht zetten en leren “zelf” de keuzes te maken in het leven en authentiek te zijn. En zo hun bewustzijn/spiritualiteit te ontplooien.

Massagepraktijk Yannu Uithoorn