Ben je op zoek naar een spirituele sessie in Vinkeveen? Bij Praktijk Yannu kun je terecht voor een cursus Engelen en Aartsengelen. Via de N201 ben je in no time in Uithoorn. Ellen werkt met Engelen en Gidsen. Een zeer zuivere energie.

Engelen en Aartsengelen cursus

Ook geef ik 1-op-1 cursus voor Engelen en Aartsengelen Healing 1 t/m 5e graad. In overleg 2-tallen.

Inhoud Cursus master Engelen en Aartsengelen Healing

In de eerste graad van Engelen en Aartsengelen Healing / Angels and Archangels Healing leer je een spirituele zuiveringstechniek die je kunt inzetten om emoties te healen en om bv een ruimte te zuiveren.

Er wordt een meditatie gedaan om oude emoties die zich hebben vastgezet in de aura en het lichaam te zuiveren zodat je gelukkiger kunt zijn zonder oude ballast.

In de tweede graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels maak je kennis met de Engelen en hun energie. Via inwijding wordt het contact met de Engelen vergroot. Je leert het geven van een healing met Engelen.
Je gaat in een oefening Engelen plaatsen bij je voorouders, zodat je voorouder lijn geheeld wordt. Dit heeft onder andere als effect dat je oude familie patronen beter kunt loslaten.

CONTACT MAKEN MET JE GIDS

“Deze cursus staat op zichzelf en kan ook gedaan worden door mensen die niet de andere graden van de Engelen en Aartsengelen Healing volgen.”

In de derde graad van de Engelen en Aartsengelen Healing Healing/Angels and Archangels Healing leer je via een geleide meditatie in contact te komen met je persoonlijke Gids. Je leert communiceren met hem of haar. Je gids is altijd bij je en zal alles doen om je te helpen in je leven. Als je in direct contact kunt treden met je Gids zul je merken dat je gemakkelijker in het leven komt te staan.
Voor deze graad zijn geen inwijdingen nodig.

De vierde graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels and Archangels houdt een kennismaking met diverse Aartsengelen in. Je leert wat iedere Aartsengel zijn taak is en waarmee hij je kan helpen. Er worden 16 Aartsengelen besproken.
Er zijn diverse meditaties waarbij je bv Gabriel kunt benaderen om je te helpen jouw waarheid te spreken of Rafael om lichamelijke gezondheid te vragen.
Je krijgt een inwijding in de energie van de Aartsengelen.
Je leert ook een healing te geven met de energie van de Aartsengelen.
Er wordt gewerkt met de volgende Aartsengelen:

Dit is de Master graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels and Archangels Healing. Dat betekent dat je na het volgen van deze graad “alle” kennis hebt en ook zelf cursussen kunt gaan geven. Dat hoeft echter niet, je kunt de vijfde cursus ook gewoon voor je eigen persoonlijke bewustwordingsproces gebruiken.
Je krijgt je eigen Persoonlijke Engelen Team. Dit team kun je voor diverse healingen inzetten en het ondersteunt jou op je levenspad. Je gaat een persoonlijke band met ze aan. Zij zullen jou ondersteunen.
Je gaat leren hoe je een healing op afstand geeft. Als laatste leer je een inwijding te geven in de Engelen en Aartsengelen Healing.

De cursus kan per onderdeel worden gevolgd. Ieder onderdeel duurt ongeveer 2,5 en 4 uur. De kosten per onderdeel zijn 144 Euro.

Master in Engelen/Aartsengelen Healing met als specialisatie een opleiding als Engelen Medium en Hart chakra Coherentie.

Mail of App mij als je dit wilt gaan doen dan kan ik tijd voor je reserveren. Het zal je leven verdiepen en je zult bewuster worden.

Per onderdeel ontvang je een Certificaat.

Waarom een zou je een Healing en Reading nemen?

Een bijzonder positief effect!
Je ontvang een Healing & Reading samen met zuivere begeleiding van Engelenkaarten en uitleg. Vooraf als je komt stem ik mij al af op jouw ziel en schrijf ik boodschappen op. En in de Praktijk of op afstand ontvang je een healing. Je licht op de massagebank en ik stem mij af op de allerhoogste bron van oorsprong. Mijn handen worden warm en die leg ik op jouw hoofd en benen. Vaak voelt men sensaties, tinteling, warmte of kou of ziet men kleuren tijdens een sessie. Maar het kan ook zijn dat je heel erg sereen wordt. Ik ontvang tijdens de healing ook boodschappen en die schrijf ik voor je op en bespreken wij. Na de sessie ontvang je een prachtig document per mail waar je Reading in staat uitgelegd zodat je deze kunt nalezen wanneer je wilt. De healing werkt nog een paar weken na.

Alles is energie in het leven

Op mijn site staan wat reviews van mensen die de Healing en Reading hebben mogen ontvangen. Het beste is het te ondergaan en je eigen gevoel en beleving te ervaren. Ik ben zeer dankbaar dit te mogen geven. Het is een groot geschenk aan jezelf. Mocht je met vragen zitten kunnen we die meenemen in de sessie. Wat voor jou op dat moment getoond moet worden, komt tot mij.

Afspraak maken

Let op!

Steeds vaker worden mensen bewust dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Ze verliezen een dierbare persoon en hebben nog vragen. Of levensvragen. Een prachtig cadeau voor jezelf is om inzicht en antwoorden daarop te vinden via een zuivere Engelen en Gidsen Healing & Reading.