Ben je op zoek naar een goede Healing en Reading in Uithoorn?

Engelen en Gidsen Healing & Reading

Ben je op zoek naar een Engelen en Gidsen Healing & Reading in Uithoorn?

Alles heeft energie, wij, de natuur, plaatsen waar wij komen, ons voedsel etcetera. Wij zijn allemaal verbonden met elkaar op energetisch niveau en karmisch niveau. Er wordt gewerkt vanuit het witte licht en er wordt sterk samen gewerkt met de engelen, hogere lichtwezens en opgestegen meesters. De healings is uiterst effectief bij problemen uit heden het verleden te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen uit het verleden worden opgelost. De healing werkt op fysieke, emotionele en geestelijke aspecten.

Neem eens een Healing en voel en zie wat het voor je doet. Je kunt oude patronen soms zien en bewust worden. Het kan ook zijn dat je jouw gids of beschermengel ontmoet in de sessie. Echter dit is nooit van te voren te zeggen, hetgeen dat getoond moet worden of verteld, zal jou tijdens de sessie bereiken.

Waarom een zou je een Healing & Reading nemen ?

Als je gelooft in alles is energie, dan bestaan wij ook uit energie. In een reading stem ik mij af op jouw energieveld en op ons Universum. Wij leven tussen Hemel en Aarde en hebben dus ook met deze energie te maken. Ik neem bijvoorbeeld spirits waar vanuit gene zijde, hoor woorden, voel emoties of ruik soms een geur. Het laat zich in verscheidene vormen zien. Ook schrijf ik woorden op die ontstaan in het proces. Misschien heb je een vraag die je wilt stellen tijdens de reading. Wie of wat er door komt daar heb ik geen invloed op, ik ben een doorgeefluik en dus wordt dat niet door mij bepaald. Altijd weer verrassend  ;-). Wat belangrijk is voor jou op dat moment, laat zich vertellen.

Ik ben een hoogsensitieve vrouw en sinds het boek van Alain Aron is uitgebracht over HSP-ers, herkende ik mezelf hierin. Lang voelde ik mij een vreemde eend in de bijt. Ik heb cursussen in Astrologie, Tarot en Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd en doe thans een cursus in het Mediumschap. Nu koester ik dat ik het allemaal mag ervaren en ben blij en dankbaar dit te mogen doen voor jou. Het is voor mij echt een heilig iets en zo wil ik het ook benaderen.

Een Healing

Tijdens de Healing lig je op mijn behandeltafel en stem ik mij af op de allerhoogste bron van oorsprong. Daar waar wij allen vandaan komen. De energie waar ik mee mag werken is puur liefdevol en positief. Ik werk met de energie van jouw Gidsen, de Engelen en Aartsengelen en Opgestegen Meesters. Wat voor jou belangrijk is zal tijdens de Healing en ook de Reading naar boven komen voor het hoogste goed van iedereen. Heb je nog vragen neem contact met mij op. Het is een helende prachtige energie wat enorm positief doorwerkt in je leven. Het zal je inzichten en antwoorden geven op wat voor jou belangrijk is op dat moment. Tot snel!

Afspraak maken

Let op!

Sporten is in Nederland zeer populair. Steeds vaker gaan we grotere sportieve uitdagingen aan. Je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. Ik kan je daar bij helpen.