Wat vinden de klanten?

Reviews over Yannu

Op deze pagina staan een aantal reviews over mijn massagepraktijk Yannu. Een review is een bericht dat iemand plaatst waarin deze zijn of haar mening achterlaat. Zo kunnen andere mensen zien wat zij er van vonden.

Wij hebben er hier een aantal voor u op een rij gezet maar u kunt deze ook terug vinden op Google.

Yannu is een echte aanrader. Via een handig en duidelijk boekingssysteem had ik mijn keuze gemaakt voor een Engelen Healing en Reading.Ik werd warm ontvangen en voelde mij direct prettig bij haar en in de prachtige sfeervolle behandelruimte. Ellen had zich voorbereid op onze afspraak. Dat was fijn. Er was al veel info. De healing, de kaarten en het nabespreken waren mooi. Ook het Whats-appje de volgende deed mij goed. In heb veel mogen ervaren en het werkt nog volop door. Het voelde als een korte vakantie. Een waardevol cadeau aan mijzelf. Dank je wel Ellen. Je geeft zoveel meer.

Kitty van Rijn

✩✩✩✩✩

“Ik kom sinds 2017 maandelijks bij Ellen voor een massage. Na de massage ben ik altijd geheel ontspannen, goed onderhoud voor lichaam en geest. Ellen is zeer vakkundig, denkt mee, geeft goed advies en persoonlijke aandacht. Ik voel mij daar altijd erg op mijn gemak. Echt een aanbeveling voor iedereen.”

 

– Monique de Bruijn

✩✩✩✩✩

Fijne omgeving. Erg positief ben ik. Veel verdieping, verbinding en fijne gesprekken.

– Nel Benink

✩✩✩✩✩

“Ik ga al een paar jaar heel regelmatig voor een shiatsu-behandeling naar Ellen en dat is heel fijn. Ellen heeft een liefdevolle benadering. Door de gesprekjes krijg ik meer inzicht en door de behandelingen rust en ontspanning. Ze doet de behandelingen iedere keer op een andere manier, afhankelijk van je klachten en wat er wordt besproken en het heeft veel effect.”

 

– Maria Burgers

✩✩✩✩✩

“Al heel wat jaren kom ik bij Ellen voor een sportmassage of een lichaamsmaasage. Ik kom helemaal ontspannen terug. Ellen is zorgvuldig en luistert goed naar hetgeen je haar vertelt. Het is altijd weer een cadeautje voor jezelf als je naar Ellen gaat. Je weet dat je goed geholpen wordt en dat is voor mij heel belangrijk. Een vakvrouw met oog voor de persoon die ze voor zich heeft. Als je een masseuse zoekt raad ik je aan om een afspraak met Ellen van praktijk Yannu te maken.”

 

– Ineke Lakerveld

✩✩✩✩✩

“In de parktijk Yannu kom ik al jaren erg graag. Ellen is daar de drijvende kracht en heeft het talent om met weinig woorden en de juiste bewegingen en aanrakingen me altijd weer beter te laten voelen. Op de shiatsu mat of de massage tafel kom ik weer in het stille midden. Echt een aanrader!”

 

– Priscylla Beentjes

✩✩✩✩✩

“Ik kom al jaren bij Ellen, voor diverse massages. Top shiatsu massage, mijn lichaam en geest komen volledig tot rust. Aanrader!! Ze past massage aan aan je mood; gesteldheid van het lichaam en zorgt voor volledige rust in hoofd en lijf.”

 

– Henny Kruger

✩✩✩✩✩

“Meerdere behandelingen bij Ellen gehad. Een meer dan fijn persoon. Ellen heeft mij goed op weg geholpen bij mijn herstel. Kom zeker maar ook graag terug bij Yannu!”

 

– Shelly Klein

✩✩✩✩✩

“ik heb een healing en reading bij Ellen ontvangen. De ontvangst was hartelijk en warm, daarna kwam ik in een hele rustgevende ruimte alwaar de behandeling plaatsvond. Ellen legde eerst duidelijk en rustig uit wat ik kon verwachten. De Healing was heel liefdevol en ontspannen, de reading na afloop gaf bevestiging en kracht. Ik vond het een hele fijne ervaring, het heeft mij de goede richting in geduwd.”

 

– Esther

✩✩✩✩✩

“Een mooie ervaring, de Reading/Healing bij Yannu! Opmerkelijk was het dat Ellen benoemde wat zij bij mij voelde. Het was een bijzondere ervaring!.”

 

– Anne

✩✩✩✩✩

“Een heerlijk ontspannende massage met warme sesamolie! Ik voelde mij helemaal ZEN!!!”

 

– Anne

✩✩✩✩✩

“Twee weken geleden ben ik bij Ellen geweest voor een healing/reading. Ik voelde me niet goed, was nog niet helemaal hersteld na corona, een beetje depri en ongeïnspireerd, geen idee wat ik zou moeten gaan doen. Zelfs of de healing/reading nou wel nodig was had ik mijn twijfels maar gelukkig heb ik naar Ellen geluisterd en het door laten gaan. Door de reading en adviezen is er veel in beweging gezet. Ik hoopte dat Ellen mij kon vertellen wat ik wil, maar zo werkt dat niet. Dat moet ik toch wel zelf gaan ontdekken. Een van de adviezen was mezelf een retraite gunnen om daar achter te komen.
Een ander advies ging over de relatie met mijn moeder en er eens een familie-opstelling aan te wagen. Ik begon eerst met het luisteren naar podcasts daarover en dat gaf me al veel inzichten, waardoor ik mijn houding t.a.v. mijn moeder herzag en meer vrijheid en lucht creëerde in ons contact.
Ik kreeg van de engelen goede adviezen over mijn chakra’s en daardoor herken ik makkelijker bepaalde patronen in mijzelf. Die kan ik nu aanpakken.
Mijn energie herstelde heel snel in de dagen na de healing, niet in de laatste plaats door het besef dat ik eigenlijk erg behoefte had aan een uitje naar de natuur, om even uit de corona-energie te zijn. Na een weekendje Zeeland ging vervolgens mijn creatieve energie goed stromen,  en herken ik mijn eigen zonnige aard weer.

Ik heb Ellen ervaren als een hele lieve, begripvolle en deskundige coach en de adviezen van de engelen en een gids (die ik nog niet kende) hebben bijgedragen aan een hele bijzondere en positieve ervaring. Waarvoor heel veel dank.”

 

– Liefs van Sally

✩✩✩✩✩

Kort geleden, juni 2022, ben ik bij Ellen Coops geweest voor een zg. Reading/healing.
Het was voor mij voor het eerst om zoiets mee te maken. De reden voor mij was om mijn spanningen en vooral zorgen waar ik vaak last van heb kwijt te raken, maar ook voor mezelf om inzichten te krijgen waar die vandaan komen en hoe ik ervan kan loskomen..
Ik lag op een zachte comfortable bank eerst op mijn buik en daarna op mijn rug.
Er klonk heel zacht een muziekje en het rook er heerlijk. Zij liep een beetje om mij heen en ik lag met mijn ogen dicht. Zij legde af en toe haar handen op mijn arm been en buik.
Af en toe schreef ze op wat er “ bij haar binnen kwam”.
Na afloop las ze me dat voor, en veel ervan herkende ik wel, maar een paar dingen ook niet. In elk geval ben ik me nu veel meer bewust van hoe ik mezelf kan geruststellen en heb ook meer inzichten gekregen. Ook mocht ik 2 Tarotkaarten trekken en dat was heel bizar die waren zeer herkenbaar voor mij!
Ellen is heel erg rustig, geduldig, kan goed luisteren en begrijpt heel snel waar het om gaat en wat ik nodig heb. Ze kan vrij snel tot de kern komen en geeft zeer bruikbare adviezen.
Haar kamer is schoon, mooi en sfeervol ingericht met warme kleuren op de muren en ik voelde me meteen op mijn gemak.
Ik kreeg dezelfde dag nog een verslag van de Reading, hoe het was gegaan en met bruikbare adviezen, die ik heb uitgeprint en af en toe teruglees en mij dan veel troost en steun geeft. Deze behandeling heeft niets “zweverigs” en ik kan het iedereen aanraden!

 

– Suzanne

✩✩✩✩✩