Wat vinden de klanten?

Reviews over Yannu

Op deze pagina staan een aantal reviews over mijn massagepraktijk Yannu. Een review is een bericht dat iemand plaatst waarin deze zijn of haar mening achterlaat. Zo kunnen andere mensen zien wat zij er van vonden.

Wij hebben er hier een aantal voor u op een rij gezet maar u kunt deze ook terug vinden op Google.

“Ik kom sinds 2017 maandelijks bij Ellen voor een massage. Na de massage ben ik altijd geheel ontspannen, goed onderhoud voor lichaam en geest. Ellen is zeer vakkundig, denkt mee, geeft goed advies en persoonlijke aandacht. Ik voel mij daar altijd erg op mijn gemak. Echt een aanbeveling voor iedereen.”

 

– Monique de Bruijn

✩✩✩✩✩

“Ik ga al een paar jaar heel regelmatig voor een shiatsu-behandeling naar Ellen en dat is heel fijn. Ellen heeft een liefdevolle benadering. Door de gesprekjes krijg ik meer inzicht en door de behandelingen rust en ontspanning. Ze doet de behandelingen iedere keer op een andere manier, afhankelijk van je klachten en wat er wordt besproken en het heeft veel effect.”

 

– Maria Burgers

✩✩✩✩✩

“Al heel wat jaren kom ik bij Ellen voor een sportmassage of een lichaamsmaasage. Ik kom helemaal ontspannen terug. Ellen is zorgvuldig en luistert goed naar hetgeen je haar vertelt. Het is altijd weer een cadeautje voor jezelf als je naar Ellen gaat. Je weet dat je goed geholpen wordt en dat is voor mij heel belangrijk. Een vakvrouw met oog voor de persoon die ze voor zich heeft. Als je een masseuse zoekt raad ik je aan om een afspraak met Ellen van praktijk Yannu te maken.”

 

– Ineke Lakerveld

✩✩✩✩✩

“In de parktijk Yannu kom ik al jaren erg graag. Ellen is daar de drijvende kracht en heeft het talent om met weinig woorden en de juiste bewegingen en aanrakingen me altijd weer beter te laten voelen. Op de shiatsu mat of de massage tafel kom ik weer in het stille midden. Echt een aanrader!”

 

– Priscylla Beentjes

✩✩✩✩✩

“Ik kom al jaren bij Ellen, voor diverse massages. Top shiatsu massage, mijn lichaam en geest komen volledig tot rust. Aanrader!! Ze past massage aan aan je mood; gesteldheid van het lichaam en zorgt voor volledige rust in hoofd en lijf.”

 

– Henny Kruger

✩✩✩✩✩

“Meerdere behandelingen bij Ellen gehad. Een meer dan fijn persoon. Ellen heeft mij goed op weg geholpen bij mijn herstel. Kom zeker maar ook graag terug bij Yannu!”

 

– Shelly Klein

✩✩✩✩✩