Reading

Wat doe ik precies?

VANAF NU AF TE SPREKEN❣️

Als je gelooft in alles is energie, dan bestaan wij ook uit energie. In een reading stem ik mij af op jouw energieveld en op ons Universum. Wij leven tussen Hemel en Aarde en hebben dus ook met deze energie te maken. Ik neem bijvoorbeeld spirits waar vanuit gene zijde, hoor woorden, voel emoties of ruik soms een geur. Het laat zich in verscheidene vormen zien. Ook schrijf ik woorden op die ontstaan in het proces. Misschien heb je een vraag die je wilt stellen tijdens de reading. Wie of wat er door komt daar heb ik geen invloed op, ik ben een doorgeefluik en dus wordt dat niet door mij bepaald. Altijd weer verrassend  ;-). Wat belangrijk is voor jou op dat moment, laat zich vertellen.

Ik ben een hoogsensitieve vrouw en sinds het boek van Alain Aron is uitgebracht over HSP-ers, herkende ik mezelf hierin. Lang voelde ik mij een vreemde eend in de bijt. Ik heb cursussen in Astrologie, Tarot en Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd en doe thans een cursus in het Mediumschap. Nu koester ik dat ik het allemaal mag ervaren en ben blij en dankbaar dit te mogen doen voor jou. Het is voor mij echt een heilig iets en zo wil ik het ook benaderen.

 

EMAIL-READING

Woon je verder weg of vindt je fijn in je eigen bubbel te blijven dan kun je kiezen voor een Email-reading. Dan kun je je vraag of vragen stellen op de app of mail. En dan stem ik mij af op jouw energieveld en maak een prachtig document voor je dat ik aan je toestuur per mail,  met de informatie die jij op dat moment nodig hebt. Eventueel met kaarten die ik voor je trek en hierin verwerk. Ik zou graag een foto van je ontvangen van te voren per mail of whatsapp en als je een vraag hebt aan een overleden dierbare zou ik die ook graag ontvangen.

Je mag vooraf het bedrag overmaken op NL TRIO 0197 9632 93 t.n.v. E.J.C. Coops-Annes van te voren, of per tikkie afrekenen.

 

AFSPRAAK READING IN MIJN PRAKTIJK

Een andere manier is een afspraak in te plannen met mij. Dit kan niet in het boekingssysteem. Ik doe graag in overleg met jou, zodat ik ruim de tijd heb om de boodschap met jou te delen. Soms worden er ook kaarten getrokken tijdens de reading.

Ook zou ik graag een foto willen ontvangen van jou via de mail en/of van een overleden dierbare neem die dan mee. Ik kijk er naar uit van je te horen en je te mogen ontmoeten💜🙏

H🧡RTENGROET,

Ellen

Tarief

Reading 55,-

Afspraak maken