Engelen & Gidsen Healing

Een bijzonder positief effect

Wil jij ook meer weten van engelen en aartsengelen? Een bijzonder positief effect 😉

Vroeger kwam Ellen niet verder dan Kerstengeltjes en misschien nadenken over een beschermengel. Maar dat was ver van haar bed show.

Jaren geleden kwam er een dame op het pad van Ellen. Zij had een administratieve baan en kwam voor zichzelf. Ellen kende haar niet.  Tijdens de shiatsu begon zij dingen te vertellen die ze niet kon weten over Ellen. Ze stond aan de grond genageld. Wat was dit? Zij vroeg die client wat er gebeurde omdat zij bij Ellen kwam voor zichzelf. Naast die baan, was deze client ook spiritueel coach. Toen Ellen de deur opende voor haar en haar voor het eerst zag, voelde deze client dat zij een boodschap voor Ellen had. Zij moest echt met engelen gaan werken en healings gaan geven. Ellen was wel een aantal weken van de leg door dit alles. Zij ging het uitzoeken en nam contact met die dame op. Ellen volgde haar raad op en ging de uitdaging aan om zich te verdiepen en de cursus te doen. Wat een prachtige energie is dit wat is het mooi om te geven. Die dame is nu de beste vriendin van Ellen en zij groeien samen in de spiritualiteit. Hoe duidelijk kan het universum werken?!

Ellen geeft de healing en schrijft van te voren al dingen op die in jouw energieveld aandacht nodig hebben. Thema’s waar je aan mag werken, of je ontvang antwoorden en inzichten. Na de healing doen we ook een Engelen kaartlegging.

Alles heeft energie, wij, de natuur, plaatsen waar wij komen, ons voedsel etcetera. Wij zijn allemaal verbonden met elkaar op energetisch niveau en karmisch niveau. Er wordt gewerkt vanuit het witte licht en er wordt sterk samen gewerkt met de engelen, hogere lichtwezens en opgestegen meesters. De healing is uiterst effectief bij problemen uit heden het verleden te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen uit het verleden worden opgelost. De healing werkt op fysieke, emotionele en geestelijke aspecten.

Voor Ellen zijn de sessies “HEILIG”  en een geschenk voor het hoogste goed voor iedereen.

Een healing is ook te boeken zonder Reading erbij. De healing kan op afstand gegeven worden zodat je in je eigen veilige cocon kan blijven maar kan natuurlijk ook hier in de praktijk ontvangen worden.

 

ENGELEN EN AARTSENGELEN CURSUS, HOE MOOI KAN HET WORDEN?

Ellen geeft een 1-op-1 cursus voor Engelen en Aartsengelen Healing 1 t/m 5e graad. In overleg 2-tallen.

Inhoud Cursus master Engelen en Aartsengelen Healing

In het eerste deel van Engelen en Aartsengelen Healing / Angels and Archangels Healing leer je een spirituele zuiveringstechniek die je kunt inzetten om emoties te healen en om bv een ruimte te zuiveren.

Er wordt een meditatie gedaan om oude emoties die zich hebben vastgezet in de aura en het lichaam te zuiveren zodat je gelukkiger kunt zijn zonder oude ballast.

In het tweede deel van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels maak je kennis met de Engelen en hun energie. Via inwijding wordt het contact met de Engelen vergroot. Je leert het geven van een healing met Engelen.
Je gaat in een oefening Engelen plaatsen bij je voorouders, zodat je voorouder lijn van 7 generaties geheeld wordt. Wist je dat oude wonden van bijvoorbeeld je moeder, oma en overgrootoma’s worden doorgegeven als deze niet zijn geheeld? Ellen neemt je mee in de moederlijn van oermoeders en snel zullen er dingen duidelijk worden. Je doet prachtig werk voor jezelf om te helen maar ook voor de voorouders en de 7 generaties die weer na jou komen ;-).

CONTACT MAKEN MET JE GIDS

“Deze cursus staat op zichzelf en kan ook gedaan worden door mensen die niet de andere graden van de Engelen en Aartsengelen Healing volgen.”

In het derde deel van de Engelen en Aartsengelen Healing Healing/Angels and Archangels Healing leer je via een geleide meditatie in contact te komen met je persoonlijke Gids. Je leert communiceren met hem of haar. Je gids is altijd bij je en zal alles doen om je te helpen in je leven. Als je in direct contact kunt treden met je Gids zul je merken dat je gemakkelijker in het leven komt te staan.
Voor deze graad zijn geen inwijdingen nodig.

In het vierde deel van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels and Archangels houdt een kennismaking met diverse Aartsengelen in. Je leert wat iedere Aartsengel zijn taak is en waarmee hij je kan helpen. Er worden 16 Aartsengelen besproken.
Er zijn diverse meditaties waarbij je bv Gabriel kunt benaderen om je te helpen jouw waarheid te spreken of Rafael om lichamelijke gezondheid te vragen.
Je krijgt een inwijding in de energie van de Aartsengelen.
Je leert ook een healing te geven met de energie van de Aartsengelen.
Er wordt gewerkt met de volgende Aartsengelen:

Het vijfde deel. Dit is de Master graad van de Engelen en Aartsengelen Healing/Angels and Archangels Healing. Dat betekent dat je na het volgen van deze graad “alle” kennis hebt en ook zelf cursussen kunt gaan geven. Dat hoeft echter niet, je kunt de vijfde cursus ook gewoon voor je eigen persoonlijke bewustwordingsproces gebruiken.
Je krijgt je eigen Persoonlijke Engelen Team. Dit team kun je voor diverse healingen inzetten en het ondersteunt jou op je levenspad. Je gaat een persoonlijke band met ze aan. Zij zullen jou ondersteunen.
Je gaat leren hoe je een healing op afstand geeft. Als laatste leer je een inwijding te geven in de Engelen en Aartsengelen Healing.

De cursus kan per onderdeel worden gevolgd. Ieder onderdeel duurt ongeveer 2,5 en 4 uur. De kosten per onderdeel zijn 144 Euro.

Master in Engelen/Aartsengelen Healing met als specialisatie een opleiding als Engelen Medium en Hart chakra Coherentie.

Mail of App mij als je dit wilt gaan doen dan kan ik tijd voor je reserveren. Het zal je leven verdiepen en je zult bewuster worden.

Per onderdeel ontvang je een Certificaat.

 

CHAKRA HEALING BALANCING SESSIE

Breng je Chakra’s weer in balans!

Chakra’s zijn onze energiewielen in het lichaam. Ze horen goed te stromen. Ze hebben te maken met onze emoties en gevoelens en met ons bewustzijn. De chakra’s zitten op plaatsen in het lichaam die met klieren in verbinding staan, zoals o.a. de thymus (hart) en hypofyse (3e oog). Deze wielen hebben vanuit dit orgaan dus een werking op het zenuwstelsel en op ons functioneren. Ze werken op ons zenuwstelsel en dus ook als we overprikkeld zijn.

Waarom zou je een Chakra Healing Balancing nemen? Bijvoorbeeld wanneer je je niet veilig voelt in je lichaam om in bepaalde situaties, of je niet zeker genoeg van jezelf, je moeilijk kunt uiten, je niet vrouwelijk genoeg voelt of je grenzen niet goed kunt aangeven of je ervaart emotionele blokkades. Dit is zomaar een greep uit de vele redenen om deze prachtige healing  en reading te doen. Je kunt de sessie ook doen als onderhoud van de chakra’s voor meer energie.

Wanneer je komt voor een sessie, zal Ellen jouw chakra’s gaan lezen (readen) en kijken waar eventueel onbalans is en welk inzicht of boodschap je mag ontvangen. Al lang had Ellen een fascinatie voor deze energiewielen. Vanuit de yoga, meditatie, shiatsu, tai chi en mediumschap heb ik hiervoor een behandeling bedacht vanuit mijn kennis uit al deze kwaliteiten en ervaring.

Vervolgens geeft Ellen je een Healing met energie vanuit de bron, voor herstel van jouw chakra’s. Ellen werkt tijdens deze sessie met kristallen die op een specifieke chakra werken. Daarnaast zet zij essentiële olie in om de chakra’s te voeden en werk zij met een kaartendeck. Mocht er een boodschap/ inzicht voor je zijn dan zal Ellen je dat vertellen. Ook zal zij meditaties sturen om de chakra’s te versterken die uit balans zijn en andere tools om zelf aan dit onbalans te herstellen.

Afspraak maken