Zoek je een Chakra Healing Balancing in Uithoorn?

Breng je Chakra's weer in balans

Chakra’s zijn onze energiewielen in het lichaam. Ze horen goed te stromen. Ze hebben te maken met onze emoties en gevoelens en met ons bewustzijn. De chakra’s zitten op plaatsen in het lichaam die met klieren in verbinding staan, zoals o.a. de thymus (hart) en hypofyse (3e oog). Deze wielen hebben vanuit dit orgaan dus een werking op het zenuwstelsel en op ons functioneren. Ze werken op ons zenuwstelsel en dus ook als we overprikkeld zijn.

Waarom zou je een chakra healing nemen? Bijvoorbeeld wanneer je je niet veilig voelt in je lichaam om in bepaalde situaties, of je niet zeker genoeg van jezelf, je moeilijk kunt uiten, je niet vrouwelijk genoeg voelt of je grenzen niet goed kunt aangeven of je ervaart emotionele blokkades. Dit is zomaar een greep uit de vele redenen om deze prachtige healing  en reading te doen. Je kunt de sessie ook doen als onderhoud van de chakra’s voor meer energie.

Wanneer je komt voor een sessie, zal ik jouw chakra’s gaan lezen (readen) en kijken waar eventueel onbalans is en welk inzicht of boodschap je mag ontvangen. Al lang had ik een fascinatie voor deze energiewielen. Vanuit de yoga, meditatie, shiatsu, tai chi en mediumschap heb ik hiervoor een behandeling bedacht vanuit mijn kennis uit al deze kwaliteiten en ervaring.

Vervolgens geef ik je een Healing met energie vanuit de bron, voor herstel van jouw chakra’s. Ik werk tijdens deze sessie met kristallen en essentiële olie, gericht op specifieke chakra’s om deze te voeden. Mocht er een boodschap/ inzicht voor je zijn dan zal ik je dat vertellen. Ook zal ik meditaties sturen om de chakra’s te versterken die uit balans zijn en andere tools om zelf aan dit onbalans te herstellen.

Afspraak maken

Extra toeslag

Bij sommige massages die ik doe, worden essentiële oliën gebruikt. Daar deze natuurlijke oliën vrij kostbaar zijn, wordt er een extra toeslag berekend afhankelijk van de gebruikte olie.