Ben je op zoek naar een spirituele sessie in Mijdrecht? Via de N201 ben je zo in Uithoorn. Bij Praktijk Yannu kun je terecht voor een Healing en Reading. Ellen werkt met Engelen en Gidsen. Een zeer zuivere energie.

Engelen en Gidsen Healing en Reading

Ben je op zoek naar een betrouwbare Healing en Reading in Uithoorn?

Alles heeft energie, wij, de natuur, plaatsen waar wij komen, ons voedsel etcetera. Wij zijn allemaal verbonden met elkaar op energetisch niveau en karmisch niveau. Er wordt gewerkt vanuit het witte licht en er wordt sterk samen gewerkt met de engelen, hogere lichtwezens en opgestegen meesters. De healings is uiterst effectief bij problemen uit heden het verleden te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen uit het verleden worden opgelost. De healing werkt op fysieke, emotionele en geestelijke aspecten.

Waarom een zou je een Healing en Reading nemen?

Een bijzonder positief effect!
Je ontvang een Healing & Reading samen met zuivere begeleiding van Engelenkaarten en uitleg. Vooraf als je komt stem ik mij al af op jouw ziel en schrijf ik boodschappen op. En in de Praktijk of op afstand ontvang je een healing. Je licht op de massagebank en ik stem mij af op de allerhoogste bron van oorsprong. Mijn handen worden warm en die leg ik op jouw hoofd en benen. Vaak voelt men sensaties, tinteling, warmte of kou of ziet men kleuren tijdens een sessie. Maar het kan ook zijn dat je heel erg sereen wordt. Ik ontvang tijdens de healing ook boodschappen en die schrijf ik voor je op en bespreken wij. Na de sessie ontvang je een prachtig document per mail waar je Reading in staat uitgelegd zodat je deze kunt nalezen wanneer je wilt. De healing werkt nog een paar weken na.

Alles is energie in het leven

Op mijn site staan wat reviews van mensen die de Healing en Reading hebben mogen ontvangen. Het beste is het te ondergaan en je eigen gevoel en beleving te ervaren. Ik ben zeer dankbaar dit te mogen geven. Het is een groot geschenk aan jezelf. Mocht je met vragen zitten kunnen we die meenemen in de sessie. Wat voor jou op dat moment getoond moet worden, komt tot mij.

Afspraak maken

Let op!

Steeds vaker worden mensen bewust dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Ze verliezen een dierbare persoon en hebben nog vragen. Of levensvragen. Een prachtig cadeau voor jezelf is om inzicht en antwoorden daarop te vinden via een zuivere Engelen en Gidsen Healing & Reading.