Ben je op zoek naar een Raindrop massage in Uithoorn?

herstellend en harmoniserend

Ben je op zoek naar een Raindrop Massage in Uithoorn? Dan kun je hier terecht bij Massagepraktijk Yannu in Uithoorn.

De Raindrop Massage combineert de kunst van aromatherapie met de techniek van Vitaflex en massage.

In de jaren 80 heeft Gary Young zijn kennis over etherische oliën gecombineerd met eeuwenoude technieken van de Lakota indianen; zo ontwikkelde hij de Raindrop Techniek.

De vederlichte techniek van de Lakota indianen is destijds ontwikkeld, omdat de Indianen niet langer meer naar het noorden mochten reizen, naar het noorderlicht waar ze volgens traditie heengingen om hun zieken te helpen helen zowel emotioneel als fysiek.

Door de oliën te combineren met de massage versterken ze elkaar en bieden een revolutionaire manier om balans en harmonie te brengen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel – door de energie in het lichaam weer te laten stromen.

Tijdens de Raindrop Massage worden hoofdzakelijk de volgende oliën gebruikt: Oregano,Thyme, Basilicum, Cypress, Wintergreen, Marjoram, Peppermint en twee oliemengsels. De massage  begint bij de voeten, vervolgens worden de verschillende essentiële oliën een voor en op de rug gedruppeld en door de verschillende ontspannende massage technieken over de huid verspreid.

De massagetherapie duurt 70 minuten maar de oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering. Plan de rest van de dag weinig in en drink veel water om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen.

  • Werkt herstellend en harmoniserend
  • Werkt helend, zowel fysiek, mentaal en emotioneel
  • Etherische olie wordt al duizenden jaren gebruikt voor allerlei gezondheidstoepassingen
  • Brengt je geest tot rust.

Afspraak maken

Weetje

Etherische oliën worden al duizenden jaren gebruikt in de wereld. Er bestaat zelfs kennis over deze oliën in de bijbel. Het wordt toegepast bij hoofdpijn, spierpijn, emotionele schommelingen, trauma, hooikoorts, slapeloosheid, om door te slapen. Er zijn enorm veel toepassingen voor.

Extra toeslag

Bij sommige massages die ik doe, worden essentiële oliën gebruikt. Daar deze natuurlijke oliën vrij kostbaar zijn, wordt er een extra toeslag berekend afhankelijk van de gebruikte olie.