Op zoek naar een Shiatsu massage in Mijdrecht?

Ontspanning en balans

Ben je op zoek naar een professionele Shiatsu Massage in Mijdrecht? Via de Nieuwe N201 ben je vanuit Mijdrecht in zeer korte tijd bij Massagepraktijk Yannu in Uithoorn.

Iokai Shiatsu is een manuele therapie, waarbij gewerkt wordt op energiebanen. Deze worden ook wel meridianen genoemd. Door met mijn handen, vingers en voeten op bepaalde plaatsen druk uit te oefenen kan de levensenergie, de Ki, weer vrij door het lichaam stromen. Shiatsu geeft je een super ontspannen gevoel en versterkt ons zelfhelend vermogen. Een shiatsu massage wordt gegeven door de kleding heen.

Wanneer een Shiatsu massage?

Deze massage is er eigenlijk voor iedereen. Tegenwoordig zijn veel mensen overprikkeld en heeft iedereen een overvolle agenda. Belangrijk om de accu af en toe op te laden.

  • Hoofdpijn / Migraine
  • Spijsverteringsklachten
  • Burn-out / overspannenheid/ emotionele schommelingen
  • Spanning van spieren in het lichaam
  • Jezelf op te laden
  • Menstruatieklachten / overgangsklachten
  • Slaapproblemen
  • Nek / schouder / hoofd klachten

Afspraak maken

Let op!

Kom je voor de eerste keer voor een Iokai Shiatsu massage, houd er dan rekening met de behandeling 15 minuten langer duurt. Dit omdat voorafgaand aan de Shiatsu massage een informatief gesprek met je wil voeren, waarin we samen je eventuele klachten inventariseren.

Een Iokia Shiatsu therapie wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Het is goed om dit vooraf even bij je eigen zorgverzekeraar te controleren.

Hoe ik in aanraking kwam.

In het jaar 2000 kwam ik in Nepal voor het eerst in aanraking met deze vorm van massage.
Een goede vriend gaf mij deze cadeau, voordat we aan een 3-weekse trektocht naar de Kangchenjunga berg begonnen. De derde hoogste berg ter wereld, van meer dan 8000 meer hoog.

Na de massage voelde ik mij als herboren en helemaal klaar voor de expeditie. Na terugkomst in Nederland, ben ik de opleiding tot Iokai Shiatsutherapeut gaan volgen.

Massagepraktijk Yannu Uithoorn